Project

Motion Design

In 2016 volgde ik tien weken lang het keuzevak Motion Design. Tijdens deze weken leerden we hoe wij illustraties kon laten bewegen met behulp van After Effects. Daarnaast werd er gewerkt aan storytelling. Ik vond dit ontzettend leuk om te doen.

 

In 2017 heb ik een half jaar in Los Angeles gewoond waar ik onderwijs volgde aan de California State University. Omdat ik in Nederland zo enthousiast was over motion design, koos ik in Amerika voor het vak animation. Ik ontwikkelde mij op gebied van animatie maken. We leerden dat gewicht invloed heeft op de snelheid van een beweging. Om dit onder te knie te krijgen moesten we opdrachten uitvoeren. We begonnen met het maken van een bewegende 'pendule'. Daarna moesten we een stuiterende bal maken. Vervolgens begonnen we aan de walk-cycle. De leraar zei: "If you can't do a walk cycle, then you're not ready for anything else".

 

De combinatie van mijn keuzevak in Nederland en animation in Amerika bracht mij verder op het gebied van motion design. In Nederland leerde ik de techniek achter animatie. In Amerika de basisregels.

Navigatie

Social Media

LinkedIn

Contact

Voor contact kunt u mailen naar info@nienkevanvliet.nl